Snel Zoeken
 
Gebruik keywords om je produkt te vinden.
Uitgebreid Zoeken
Selecteer op prijs
Daarom Koopje NU
 Gratis verzending binnen NL
 Buiten NL slechts + €2,95
 15 dagen zichttermijn
 Levertijd 3-5 werkdagen
Keurmerk TOPWINKEL bij beslist.nl

AVG Privacy van Gegevens

KoopjeNU.nl (Mob-Com.nl) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Gegevens die gebruikers via de site c.q. email of telefonisch contact aan ons doorgegeven, gebruiken wij om een bestelling te verwerken of onze dienstverlening te verbeteren. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doeleinden ter beschikking aan derden! Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik en dienstverlening van de website KoopjeNU.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 14 mei 2018.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij precies van u ?

Naam en adresgegevens
Telefoonnummer (mits doorgegeven)
E-mail
Betaalmethode
IP-adres
Gekochte artikel(en)

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die door onze website software automatisch worden verzameld is het doel om onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijv. IP-adres, browser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Waar gebruiken wij uw persoonsgegevens voor?

Uw order / bestelling te verwerken
Eventuele vragen over uw order / bestelling
Nieuwsbrieven (mits toestemming gegeven)

Gegevensverwerking, hoe is het geregeld?

OsCommerce software en betalingen
Mob-Com.nl maakt gebruik van Oscommerce software. Voor betalingen met o.a. iDeal, Paypal gebruken wij het betaalplatform van Mollie. Persoonsgegevens die u aan ons doorgeeft, delen wij met Mollie. Bij eventuele (technische) ondersteuning door Mollie zijn uw gegevens zichtbaar in beveiligde omgeving. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een wachtwoordbeleid. KoopjeNU.nl (Mob-Com.nl) maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

KoopjeNU.nl (Mob-Com.nl) en Mollie.com hebben op 16 mei 2018 een verwerkersovereenkomst gesloten.

Webhosting / E-maildiensten
KoopjeNU.nl (Mob-Com.nl) neemt webhosting- en e-maildiensten af van Protagonist.nl. Protagonist.nl heeft passende maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Protagonist.nl heeft op grond van de overeenkomst een geheimhoudingsplicht. Nieuwsbrieven en e-mails worden via Protagonist.nl software en servers verwerkt. Protagonist.nl zal uw gegevens nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke nieuwsbrief die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Hier kunt u op klikken en u zult geen e-mails van ons ontvangen.

KoopjeNU.nl (Mob-Com.nl) en Protagonist.nl hebben op 24 mei 2018 een verwerkersovereenkomst gesloten.

Google Analytics
KoopjeNU.nl (Mob-Com.nl) maakt gebruik van Google Analytics om gegevens zoals rapportages van bezoekers op te vragen. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Logistiek
Voor bezorging van bestellingen maken wij gebruik van PostNL of DHL diensten. Wij hebben uw persoonsgegevens zoals naam, adres en woonplaats nodig om uw bestelling te versturen en delen deze gegevens met PostNL en DHL. PostNL en DHL gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL en DHL onderaannemers inschakelen, stellen PostNL en DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Wat zijn uw rechten?
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. U heeft ten alle tijden het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Indien u een kopie van uw persoonsgegevens wenst, gebruik wilt maken van uw recht op portabiliteit, of indien u ons wilt verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of bezwaar wilt maken tegen deze verwerking, dan kunt u ons benaderen via het contactformulier. U hebt tevens het recht om een klacht in te dienen bij de autoriteit voor gegevensbescherming van uw land of regio, of op de plaats van de vermeende inbreuk.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
Wij bewaren uw gegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantgegevens bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken, tenzij wet- of regelgeving ons verplicht om uw persoonsgegevens korter of langer te bewaren. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw klantprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Contactgegevens
KoopjeNU.nl / Mob-Com.nl Postbus 59176 3008 PD Rotterdam Email: info@koopjenu.nl

Contactpersoon voor privacyzaken
Dhr. M. Milis

VRAGEN?
Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy, dan kun je een e-mail sturen naar info@koopjenu.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

Ga verder